Frisør og ejer
 Wickie Skøtt

“Frisør er mit kald og jeg elsker at arbejde i servicefaget. Jeg føler mig beæret over at have sådanne vidunderlige kunder. Jeg sørger for at hver enkelt af mine kunder får den samme oplevelse i salonen. Jeg er åben, ærlig og kun det bedste til mine kunder er godt nok. Vores passion er hår, mode, service og vi bestræber os på at være de bedste"

Book tid hos wickie her

Fokuspunkter hos Wickie

Hårpleje

At rådgive og vejlede kunderne, så de opnår det bedste resultat af deres behandling derhjemme

Formklip

At skabe den perfekte frisure ud fra kundens egen struktur i håret og mestre de forskellige klippeteknikker, så kunden opnår det ønskede resultat.

Farveteknikker

Jeg bestræber mig på altid at finde den helt rigtige farve og farveteknik til den enkelte kunde. Jeg elsker at lade mig inspirere af kundens egen farve og derefter skabe det perfekte look.

Favorit produkt

Redken Quick Dry 18

Fikseringsspray der giver frisuren en stærk kontrol og mulighed for at arbejde med håret, samt giver et flot finish. Hårlakken indeholder 24 timers anti-frizz og giver et glansfuldt look. Hårlakken er hurtigtørrende med et langtidsholdbart resultat. Kan bruges til alle hårtyper og længder, perfekt til at forme enhver frisure også hpropsætning.

Køb det her

Wickies arbejde

Wickies kunder siger

Første gang jeg virkelig har været glad efter at have været ved frisøren, tak for lækker behandling til Wickie

Anonym

Wickies kunder siger

Har i dag haft en rigtig god oplevelse i salonen. Kommer fremover kun i Salon Capillum! Wickie er dygtig, kompetent og utrolig sød. Mit hår ligner en drøm - tak!

Anonym