Frisørelev
Amanda London

"Jeg har været elev hos Salon Capillum i et år og har arbejdet i modebranchen i et par år, hvor jeg har arbejdet med beauty og fashion, og jeg elsker det. Jeg er en udadvendt, glad og kreativ pige, som går op i selv den mindste detalje. Jeg elsker frisørfaget, og jeg glæder mig til at gøre dit hår smukt"

Book tid hos Amanda her

Fokuspunkter hos Amanda

Kreative

Jeg er en kreativ og iderig pige, som går op i selv den mindste detalje. Jeg elsker frisørfaget, og jeg glæder mig til at gøre dit hår smukt”

Glossing

Det et vigtigt for mig at lave den perfekte toning i håret, og derfor er jeg netop så vild med glossing. Det er så inspirerede at trylle de smukkeste farver frem, samt skabe en masse glans til håret.

Styling

Jeg elsker at lave seje hårstyles og smukke krøller. Jeg bestræber mig efter at lave det helt perfekte look, og jeg elsker at lære nye teknikker og metoder.

Favorit produkt

Shu Uemura Uzo Cotton Definition Hair Cream 

Denne voks er en creme voks, med et fleksibelt hold. Produktet giver en let finish, og er helt ideel til at ligge små hår ned, og skabe stramme frisurer. Uzo Cotton tilfører et blødt touch, og skaber samtidig bevægelse og glans. Indeholder bomuldsfibre som har unikke blødgørende egenskaber. Dette produkt ligger små hår ned og giver glas og hold.

Køb det her

Amandas arbejde

Amandas kunder siger

Amanda er utrolig smilende og imødekommende. Hun er omhyggelig og professionel omkring hendes arbejde og kan varmt anbefales til bundfarve og kurbehandling

Tina Dyrby

Amandas kunder siger

Helt igennem fantastisk oplevelse! Har fået det smukkeste hår efter nogle timer i salonen hos Tenna. Kan helt klart anbefales til andre.

Laura Tæbring