Frisør og ejer
 Tenna Dyrby

"Det vigtigste for mig er at have god tid til mine kunder, så jeg kan yde den bedste service hver gang. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig i forhold til produkter og hvad din type hår har brug for, så du får mest muligt ud af det."

Book tid hos Tenna her

Fokuspunkter hos Tenna

Service

Jeg har min kunde i fokus, er lyttende og det er vigtigt for mig at vi har haft en god dialog inden behandlingen starter

Langhårsklip

Jeg elsker at skabe fylde, volume og form i et langt hår, så det ikke kun er spidserne som skal tages hver gang, fordi et langt hår behøver ikke være kedeligt og tungt.

Styling

Jeg bruger altid tid på at style min kundes hår efter ønske og skabe et flot, luftigt og holdbart resultat og give min kunde fif til at skabe det samme derhjemme

Favorit produkt

Redken One United all-in-one    hairtreatment

Et fantastisk plejende produkt med 25 fordele som sørger for at dit hår ser ekstra sundt og plejet ud, og så er det også varmebeskyttende. Sprayen er god til farvet hår, beskytter mod angribende parter og gør håret silkeblødt.

Køb det her

Tennas arbejde

Tennas kunder siger

Skøn Salon med perfekt service og vejledning - stor tak til Tenna, fordi du altid leverer et fantastisk resultat

Anonym

Tennas kunder siger

Helt igennem fantastisk oplevelse! Har fået det smukkeste hår efter nogle timer i salonen hos Tenna. Kan helt klart anbefales til andre.

Anonym