Frisør
Camilla Josephine

"Jeg har sans for detaljen, er fokuseret og går meget op i finish og finesse. Det er vigtigt for mig, at jeg er god til at visualisere min kundes ønske og at udføre det perfekte udtryk. Jeg er iderig og perfektionist til den mindste detalje! Jeg har dig i fokus og sammen opnår vi dit ønskede resultat."

Book tid hos Camilla her

Fokuspunkter hos Camilla

Perfektionist

Det er vigtigt for mig at jeg får skabt det resultat samt de ønsker mine kunder visualiserer. Lige fra farve til klipning, samt produkter

Langt hår

Jeg elsker at forvandle langt hår til det mine kunder visualiserer - lige fra balayage, babylights samt langshårsopsætninger - det er alle timerne værd, hver gang!

Kort hår

Jeg bestræber mig på at skabe den perfekte korthårs frisure. Om du ønsker en skarp skinfade, et pjusket look eller noget der er lidt blødere - så har jeg dig i fokus og sammen opnår vi dit ønskede resultat.

Favorit produkt

Shu Uemura Ultimate Reset Mask

Denne hårkur er særligt til dig der ønsker nyt liv til de livløse lokker - grundet hårfarvning, afblegning og brug af varmeredskaber. Slidt, tørt og ødelagt hår forvandles of efterlades silke blødt med en skinnende glas. Kuren puster liv i de livløse lokker, samt forsegler hårstrået så det fremstår sundt og levende. Den er beriget med lotusekstrakt, som giver en masse næring til håret - samtidig samarbejder den fantastisk sammen med vores salon kur. 

Køb det her

Camillas arbejde

Camillas kunder siger

"Camilla er en frisør der går meget op i sine kunder. Hun er perfektionisk helt ud til fingerspidserne. Kommer man med et ønske, opfylder hun det hver gang, men hun er heller ikke bleg for at lufte sine egne ideer. Hun er meget udadvendt og man kan altid sige lige hvad man tænker og mener. Hun vil altid gøre sit bedste for at få dine ønsker opfyldt"

Marie-louise

Camillas kunder siger

"Camilla har klippet mit hår i snart 3 år. Det er altid en oplevelse at overlade sit hår til en ny frisør, men hun tilbyder service og kvalitet langt over hvad jeg ellers er blevet budt tidligere indenfor branchen. Forklar og beskriv hvordan du ønsker dit hår og du kan være sikker på at Camilla tilbyder dig en løsning, samt service der vil få dig til at komme tilbage i salonen med sikkerhed. Camilla indeholder langt mere i sit faglige produkt end den gammensnitlige frisør - både hvad angår kvaliteten i sit arbejde, service og kunderelationen. 

Andreas